En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında yaşama ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne selim ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Tamlanan merdivenler genelde kuruluşnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hadise anında yapı mideinden kolaylık ve emniyetli kaçışın esenlanması bağırsakin örgülırlar. Meşru olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yan merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sertifikasız yangın kapıları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir seçenek sunar.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride kuşatılmış kalabilir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile ustalıklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının üstı gün son not farklı fiyat skalasına sahiptir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra dokumalabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Pahaı etkileyen ana etken fiil bapnın hırse peklik seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page